Tandläkare von Schantz Kristina
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 3,33 out of 5)
Loading...

Adress:

Fristadstorget 4
632 20 Eskilstuna
Telefon: 016-141930

Presentation:

Tandläkare von Schantz Kristina har inte skapat någon unik presentation för sin mottagning. Skapa en unik presentation för att locka fler potentiella kunder! Att skapa en egen presentation är självklart helt gratis.

Hittatandläkare.com är en katalog över tandläkare, som i till exempel Södermanland. Att finnas med i katalogen och uppdatera information är helt gratis. Vi kan inte garantera att just Tandläkare von Schantz Kristina i Eskilstuna tillhandahåller tandläkartjänster längre, men gör gärna ett försök och kontakta dem (tel 016-141930). Detta är inte den officiella hemsidan för Tandläkare von Schantz Kristina, utan bara en presentation med kontaktinformation.

Karta

Omdömen

Omdöme från Sune Tjernström : Inlagd 15 juni 2010

Christina von Schantz är en mycket skicklig tandläkare, lyhörd för patientens åsikter, mån även om kosmetiska aspekter (charmörleendet tillbaka), därtill trevlig att ha att göra med. Rekommenderas


Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Så privata meddelande inte kommer fram! Vi är en helt oberoende katalog över tandläkare.)

Ändra informationen