Kallhälls Centrum Tandläkarpraktik, Shabani Hanna
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Adress:

Pressarvägen 11
176 71 Järfälla
Telefon: 08-58355033

Presentation:

Kallhälls Centrum Tandläkarpraktik, Shabani Hanna har inte skapat någon unik presentation för sin mottagning. Skapa en unik presentation för att locka fler potentiella kunder! Att skapa en egen presentation är självklart helt gratis.

Hittatandläkare.com är en katalog över tandläkare, som i till exempel Stockholm. Att finnas med i katalogen och uppdatera information är helt gratis. Vi kan inte garantera att just Kallhälls Centrum Tandläkarpraktik, Shabani Hanna i Järfälla tillhandahåller tandläkartjänster längre, men gör gärna ett försök och kontakta dem (tel 08-58355033). Detta är inte den officiella hemsidan för Kallhälls Centrum Tandläkarpraktik, Shabani Hanna, utan bara en presentation med kontaktinformation.

Karta

Omdömen

Omdöme från Beatrice : Inlagd 05 juni 2013

Vänlig tandläkare med flexibla tider. Jag har skräck för att å till tandläkaren och on har varit väldigt förstående och tålmodig med mig.


Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Så privata meddelande inte kommer fram! Vi är en helt oberoende katalog över tandläkare.)

Ändra informationen