Tandläkare Olle Wik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Adress:

Odengatan 83
113 22 Stockholm
Telefon: 08-307575

Presentation:

Tandläkare Olle Wik har inte skapat någon unik presentation för sin mottagning. Skapa en unik presentation för att locka fler potentiella kunder! Att skapa en egen presentation är självklart helt gratis.

Hittatandläkare.com är en katalog över tandläkare, som i till exempel Stockholm. Att finnas med i katalogen och uppdatera information är helt gratis. Vi kan inte garantera att just Tandläkare Olle Wik i Stockholm tillhandahåller tandläkartjänster längre, men gör gärna ett försök och kontakta dem (tel 08-307575). Detta är inte den officiella hemsidan för Tandläkare Olle Wik, utan bara en presentation med kontaktinformation.

Karta

Omdömen

Omdöme från yvonne oscarsson fagerberg : Inlagd 02 oktober 2012

Olle Wiik var min tandläkare i 30 år. Jag var så glad att få gå hos honom, en bra och trevlig tandläkare. Det som var mindre trevligt var att jag inte fick veta att han gick i pension, utan att säga hejdå. Och jag fick inte möjlighet att tacka honom och hans sköterska så mycket för den tiden. Så här är jag nu utan tandläkare 🙁


Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Så privata meddelande inte kommer fram! Vi är en helt oberoende katalog över tandläkare.)

Ändra informationen