Tandläkare Martha Wedenmark
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Adress:

Berzeliigatan 14
412 53 Göteborg
Telefon: Praktik: 031-204462
www.tandlakarewedenmark.se

Presentation:

Vill du få ett ännu friskare leende?
Vi erbjuder bettanalys och kan korrigera snedställda tänder med tandreglering ,porslinsersättningar eller plastfyllningar beroende på bett typ och omfattningen av sned eller glesställningen. I vissa fall kan tandreglering ske med metod från London på upp till 16 veckor.
I modern tandvård bör man alltid bleka sina tänder för att få blanka och lättskötta tänder.Vår tandhygienist hjälper dig med ditt tandkött och vi utreder eventuella samband med diabetes och högt blodtryck och tandlossning genom att erbjuda blodtryckstagning och mäta blodsocker värde i samband med ditt första besök eller vid din årliga kontroll.
Hela familjen är välkommen från 2-3 års ålder. I västra Götaland erbjuds ungdomar upp till året de fyller 21 år fri tandvård.när hela familjen går hos oss kan vi lättare se eventuella familjespecifika bekymmer med kosthållning, bett typ, salivens samma sättning etc.vi har som mål att barnen alltid träffar mig som tandläkare och vi skapar på det sättet en långsiktig relation till tandvården i en positiv miljö.
Vi vårdar gärna ditt leende också ! Vi arbetar enligt SACD s och AACD s visioner! Gå gärna in på www.sacd.se och läs om varför vi är så petnoga eller på Facebook : en mun som min och se vad vi kan göra just för dig !
Välkommen !

Karta

Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Så privata meddelande inte kommer fram! Vi är en helt oberoende katalog över tandläkare.)

Ändra informationen